Η «ALFATHERM» δραστηριοποιείται από το 1964 στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και διάθεση θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου και τζακιών. Με την συνεχή της ανάπτυξη, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, την διαρκή και αδιάκοπη ενημέρωσή της, τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό προσωπικό της ALFATHERM έχουν, όλα αυτά τα χρόνια, μοναδικό σκοπό την κατασκευή και διάθεση προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας που ικανοποιούν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο.

Τα προϊόντα της ALFATHERM εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και εξασφαλίζουν άριστη λειτουργία κι αντοχή στο χρόνο.

Η εταιρεία καταφέρνει, εδώ και πέντε δεκαετίες, να συνδυάζει νέες τάσεις και υλικά µε την γραμμή της παράδοσης και να κατασκευάζει προϊόντα ποιοτικά και αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Ο συνδυασμός της σύγχρονης και ευέλικτης διοίκησης της εταιρείας µε την πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού της στην κατασκευή όλων των τύπων αυτόνομων παραδοσιακών συσκευών θέρμανσης εξασφάλισε στην ALFATHERM την αποκλειστική διάθεση επώνυμων οίκων του εξωτερικού καθιερώνοντάς την έτσι σε δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά. Έτσι η εταιρεία πιστοποιήθηκε από τον Ιούλιο του 2012 και εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και εγγυάται την άριστη και ποιοτική λειτουργία των προϊόντων της με συνεχείς μετρήσεις από όργανα αρίστης διακρίβωσης σχετικά με την εκπομπή των αιωρουμένων βλαβερών σωματιδίων.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ALFATHERM η προσπάθεια για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα πάει χέρι-χέρι με την ανάδειξη της Ελληνικής ταυτότητας για αυτό στηρίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε την Ελληνική παραγωγή προσπαθώντας να ενισχύσουμε την Ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα.